CV Mark Meeuwisse
Persoonlijke Details: | |
Naam: | Mark Meeuwisse |
Geboorte datum: |
31 juli 1985 |
Geboorte plaats: |
Oudenbosch |
Geslacht: |
Man |
Nationaliteit: |
Nederlands |
Telefoon: |
06 150 70 144 |
Email: | info @ kok met passie.nl |
Opleidingen: |
|
2009-2013: |
Fontys PTH, Eindhoven |
Docent 2e graad Consumptieve techniek HBO | |
2005-2007: | Baronie College, Breda |
Gespecialiseerd restaurant kok niveau 4 | |
2003-2005: | De Rooi Pannen, Breda |
Zelfstandig kok BBL niveau 3 | |
2001-2003 | De Rooi Pannen, Breda |
Kok BBL niveau 2 | |
1997-2001: |
KTS, Oudenbosch |
Consumptieve vooropleiding | |
Cursussen: | |
2007: | SVH Leermeester |
Werkervaringen: | |
2011-heden: | Docent Gastronomie,Scholengemeenschap Scalda te Middelburg |
Docent praktijk koken en vaktheorie (Mentor / Trajectbegeleidier) | |
2008-heden: | (Gespecialiseerd) Kok, Koetshuis restaurant Wolfslaar te Breda |
Chef de parti, patisserie | |
2007-2008: | (Gespecialiseerd) Kok, Restaurant Martin Wishart te Edinburgh, Schotland |
Rouleren -> roti en garde | |
2005-2007: | (Zelfstandig werkend) Kok , Restaurant Mijn Keuken te Wouw |
Chef de parti, patisserie, entremetier | |
2004-2005: | (Leerling)Zelfstandig werkend kok, Restaurant De Fabriek te Breda |
Als leerling gerouleerd op alle parti’s van deze keuken | |
2003-2004: | (leerling)Kok, Restaurant De Draak te Bergen op Zoom |
Samen met een collega verantwoordelijk voor de garde en patisserie | |
2001:2003: | (assistent)Kok , Auberge d’n Haard te Bosschenhoofd |
Weekeind hulp | |
Interesses: | Motorrijden |
Digitale fotografie en beeldbewerking | |
Planten en kruiden |