Culinair verrast worden aan uw eigen tafel!

Thuis dineren is een beleving. Ik maak van uw fornuis een sterrenkeuken. Uw eettafel wordt omgetoverd tot een echte restauranttafel, waar u later op de dag zult genieten van hoogwaardige gerechten. Thuis dineren is mogelijk van 2 tot 24 personen. In overleg stemmen we de avond af op uw persoonlijke wensen.

Hoe werkt het?

Om u al een beetje in de stemming te brengen, kunt u kiezen uit verschillende menu's. Een menu bestaat uit 3, 4 of 5 gangen. Voor het menu geserveerd wordt, krijgt u twee amuses om uw smaakpapillen alvast op te warmen.

Tijdens het koken maak ik gebruik van uw keuken, waarin ik met mijn apparatuur de gerechten bereid. Daarnaast verzorg ik het tafellinnen, servetten, servies en bestek. Aan het einde van de avond neem ik mijn keukengereedschap weer mee, evenals de vuile vaat. Ik verlaat u in alle rust, waarna u kunt natafelen en nagenieten van deze bijzondere ervaring.

Heerlijk eten, persoonlijke aandacht en kwaliteit zijn mijn favoriete ingrediƫnten om u een onvergetelijke avond te bezorgen.