Mijn naam is Mark Meeuwisse

en ik ben zelfstandig gespecialiseerd kok. Na mijn opleiding tot zelfstandig werkend kok bij "De Rooi Pannen" in Breda, heb ik ervaring en kennis opgedaan in diverse Michelin restaurants in binnen- en buitenland. Tot op heden ben ik nog steeds werkzaam bij sterren Restaurant Wolfslaar in Breda.

Mijn Passie voor Koken is al op jonge leeftijd ontstaan. Als klein jongentje was ik vaak bij mijn moeder in de keuken te vinden. Om te zien hoe al die ingrediƫnten bij elkaar een heerlijk gerecht vormden.

Uiteindelijk groeide deze interesse uit tot een serie opleidingen waardoor ik alleen maar enthousiaster werd. Ik ben gaan werken op hoog niveau met collega's die precies zo dachten als ik. Allemaal gemotiveerd, gepassioneerd en gedisciplineerd..

Een prachtige tijd waarin ik de schoonheid en smaak van de natuur heb leren waarderen. Goede en eerlijke producten zijn al lekker van zichzelf. Ik vind dat je daar als kok niet te veel mee moet "willen" doen. Respecteer het product en combineer het zorgvuldig met andere kwaliteitsproducten.

Doordat ik zo ongeremd enthousiast ben over koken, heb ik in 2013 de opleiding tot docent koken afgerond bij de PTH in Eindhoven. Omdat ik actief ben in zowel het onderwijs als het bedrijfsleven zie ik mezelf als een spil tussen het beide. Op deze manier kan ik leerlingen praktisch en vakgericht opleiden. .